Volleyball i Odense

UPDATE NOVEMBER 2020: pga Corona restriktioner og pladsmangel er der desværre ikke plads til flere spillere på Motion og T-Mix! Der er stadig plads på enkelte af vores øvrige hold – kontakt os hvis du er interesseret 🙂 Du kan se træningstiderne her.

DSIO Volleyball er en klub for ALLE.

DSIO står godt nok for: De Studerendes Idræt Odense, men studerende eller ej, så er du velkommen og der er plads til alle spillere på alle niveauer.

Vores video

Vil du høre mere, kan skrive til vores mail (post@dsiovolley.dk) eller alternativt udfylde kontaktformularen til højre. Du kan også sende os en Facebook-besked direkte fra den lyserøde Messenger-widget 🙂

Ønsker du at melde dig ind i klubben, skal du udfylde formularen på denne side.

COVID-19 retningslinjer
✅ Hvis du har symptomer (alle symptomer der kunne minde om Covid-19), må du ikke møde op til træning. Vi henstiller til, at du først møder op til træning når du har været symptomfri i 48 timer.
✅ Hvis man tilhører en risikogruppe, er det anbefalingen ikke at møde op til træning. Det gælder både spillere og trænere.
✅ Vi sørger for håndsprit til træning – sprit hænder af umiddelbart inden træning, samt jævnligt i løbet af træningen. En håndvask kan også klare jobbet.
✅ Der må IKKE deles håndklæder, drikkedunke, tøj etc. Drikkedunken kan fyldes i hallen, men der opfordres til at man fylder hjemmefra.
✅ Der må IKKE drikkes direkte fra vandhaner
✅ Undgå highfives men vær i stedet kreative og find nye måder at skabe god stemning på banen uden fysisk kontakt.
✅ Bad og omklædning er åbne i hallen, men hvis du kan så tag badet derhjemme.
✅ Vi henstiller til I så vidt muligt holder afstand til hinanden, dette gælder både før, under og efter træningen
Husk også at al træning er helt frivillig, og hvis du føler dig utryg, skal du ikke føle dig forpligtet til at deltage i træningen. Tag en snak med din træner om det, og så finder vi ud af noget ?

Hvis du efter test bliver bekræftet smittet med COVID-19, skal du informere din træner eller bestyrelsen hurtigst muligt så vi kan tage handling og bryde den potentielle smittekæde.